Za vším hledej žida

Za vším hledej USA a Židy, to je můj názor na to co se děje mezi Ruskem a Ukrajinou. To pro mě zůstává uzavřené. My totiž zapomínáme, kdo jsme a kde žijeme. Že naše vláda na válce Rusko-Ukrajina profituje, to je snad jasné. My, ale musíme myslet na sebe, na nás, na naší zemi. Pokud čekáte, že toho fialového hajzla něco osvítí, tak se nedočkáte. Vyřváváním hesel na demonstracích se ničeho nedosáhne, politikům i veřejnosti je to k smíchu, a hlavně politici se nějaké takové akce, kde se jen vyřvávají hesla nezaleknou. Je smutné, že se jako národ stále neumíme sjednotit v jeden velký celek a společně jim ukázat jak silný národ jsme. Chápete, že oni nám dál budou ustřihovat křídla a utahovat hrdla, protože my jim to dovolujeme. Vláda má být především vládou lidu, nikoliv vládou zaprodanců, řiťolezců, a eurofašistů. To my jí dovolujeme s námi takhle jednat a to je špatně. My jí musíme ukázat, že touhle cestou jít nechceme a nepůjdeme.
Jsme to my, kdo musí udeřit dřív, než oni udeří opět do nás. Na co ještě čekáme? Vždyť my už ztrácíme i vlastní zemi a pořád věříme v nějaký zázrak.
Zázrak bohužel nepřijde, jediné co musí přijít je národní úder! Jste na to připraveni? Nebo se dál necháte vláčet fialovým hajzlem!

Věra Maslenová

About the author