Kriminální aféra STAN je záhadná

Veřejné odkrytí zlodějen STAN zůstává záhadou. Kdo a proč? Jak může být po Václavu Havlovi vůbec odsouzen nějaký liberální demokrat za majetkovou trestnou činnost? Těžko vysvětlitelné.

Současná pětikoalice představuje typické posthavlovské spojení politických sil.

-ODS jsou zloději často již ve druhé generaci. Své dovednosti dotáhli k dokonalosti, protože cvik dělá mistra.

– TOP 09 šokovali už svým vznikem. Vyjma idiotů, bylo všem jasné, že vznikli jen kvůli krádežím. Šlo o zlodějny Green Deal, které přivezl Schwarzenberg z Bilderbergu, restituce církve (ne pro církve, ale pro organizátory na pozadí) a pod. Od jejich vzniku jsem se podivoval, že tuhle stranu volí někdo jiný, vyjma zlodějů a jejich příbuzných.

-Piráti představují jedinou z velkých stran, kam nevstoupila většina členů z důvodu vlastního obohacení. Jako noví komunisté mnozí z nich věří, že se podílejí na zrodu rajské společnosti. U podobné dějinné události nemůže žádný idealista chybět. Myslí si, že nás čeká jen mír a prosperita. Ateista s muslimem budou chodit na golf, v parku se pedofil bude vodit s chlapečkem za ruku a všichni budou čerpat zdravou energii jen ze sluníčka. Ale pozor! To se nevylučuje s krádežemi. Zaprvé, Piráti považují stát za relikt fašismu. Proto mohou rozebírat majetek nepřítele v podobě státního rozpočtu. Zadruhé, už filosofující zločinec z nejslavnějšího románu FM Dostojevského věděl, že není-li Bůh, vše je dovoleno. Nekrade jen ten, kdo se zbytečně bojí, nebo kdo na to není dost chytrý. A Piráti jsou explicitní ateisté a hloupí nejsou.

-KDU ČSL se tradičně paktují se zloději všech odstínů a barev. V názvu mají křesťanství, ale je to jen na oko. Kdyby věřili v Boha, nepodporovali by agendu, za kterou zcela jistě půjdou do pekla (potraty, manželství pro všechny a pod.). Tyto krysy nemá cenu dále komentovat.

-STAN se přímo hlásí k odkazu Václava Havla. To znamená, že stát má být na jedné straně bez majetku, na druhé zatížený nesplatitelným dluhem (dnešní stav). To nejde zrealizovat bez masivních krádeží z venku i zevnitř státu. Havlisté vždy kradli zcela beztrestně. Byli zajištěni z nejvyšších míst. Vždyť Vaška už pásl sám Soros! Proč tedy teď někdo stíhá Rakušanovi lidi?

Nezdá se uspokojující hypotéza, že na úrovni policie existuje nějaké mocná skupina slušných policistů. Jistě, slušní policisté jsou, ale pouze na nižších místech. Chtějí-li postoupit, musí krýt krádeže politiků. Pak za to dostanou milionové odměny a statisícové výslužné. Nezdá se pravděpodobné, že by takto byli policisté korumpovaní ze strany drogové mafie (že by to nedělali politici). I když se drogy v ČR prodávají na každém rohu, jde o vedlejší efekt levicového liberalismu. Havlistická mafie je mnohem mocnější než ta drogová.

Prostě je to záhada. Kdo by mohl jít po Rakušanovi? V politické mafii jsou havlisté bossové bossů. Snad jen jedno vysvětlení. Podle uvedených ukradených částek se na Prahu nejedná o velké peníze. Kradli málo? Vystřídá je někdo, kdo bude krást víc? Nepodmazali správně nějakého mocného? Mohlo by to tak být. Uvědomme si, že krádeže jsou u nich až na prvním místě. Jsou důležitější než politický skandál.

Vít Skalský

About the author